קושירגיל
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

רביולי פריך מהיר עם רוטב עגבניות קלוי

רביולי פריך מהיר עם רוטב עגבניות קלוי
רביולי פריך מהיר עם רוטב עגבניות קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך שמן זית, רביולי, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: רביולי פריך עם רוטב עגבניות קלוי מהיר, רוטב עגבניות שרי קלוי מהיר, ו רוטב עגבניות שרי קלוי מהיר עם ספגטי.

הוראות

1
שלב 2 כפות מים וביצה בצלחת רדודה, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
מערבבים פאנקו וגבינה בצלחת רדודה, ערבוב טוב עם מזלג. לטבול כל רביולי בתערובת ביצה; לדלות בתערובת panko.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להוסיף 1 1/2 כפות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף חצי רביולי למחבת בשכבה אחת; לטגן 1 דקה בכל צד או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר רביולי מחבת באמצעות כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר. תתחמם. חזור על הנוהל עם הנותרים 1/2 כפות שמן רביולי. לנגב מחבת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל למחבת; לטגן 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להוסיף שום למחבת; לטגן 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מחלקים רביולי באופן שווה בין 4 צלחות; העליון כל מנה עם רוטב עגבניות 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
רביולירביולי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.