רביולי תרד-ארטישוק-לזניה
רביולי תרד-ארטישוק-לזניה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 518 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק במים, תרד, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באגוז המוסקט אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אגוז מוסקט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 81%. ציון זה הוא מדהים. נסו רביולי תרד וארטישוק, לזניה תרד ורביולי, ו לזניה תרד-רביולי עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו סיר מים גדול לרתיחה לפסטה.
מניחים את מתלה התנור באמצע התנור ומחממים מראש פטם או תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מפשירים את התרד במיקרוגל למשך 10 דקות בגובה.
בזמן שהתרד מפשיר, מחממים סיר רוטב בינוני על אש בינונית.
חותכים חמאה לחתיכות קטנות וממיסים.
מקציפים קמח ומבשלים דקה או 2 ואז מקציפים חלב. הביאו רוטב לבועה, כשהוא מתחיל להסמיך, הורידו את האש לנמוכה ותבלו אותו באגוז מוסקט, מלח ופלפל, לטעמכם.
שלבו בקערה גבינת ריקוטה, מעט מלח ופלפל, גרידת לימון ושום.
מבשלים פסטה לאל דנטה, 5 עד 6 דקות במים מומלחים.
מוציאים תרד מהמיקרוגל וסוחטים אותו יבש לחלוטין במגבת מטבח. פתח את המגבת והפריד את התרד באצבעותיך. ערמו את הארטישוקים הפרוסים על קרש החיתוך שלכם.
מסננים היטב פסטה. מצקת מספיק רוטב לבן בתחתית מנת לזניה כדי לצפות אותו קלות. למעלה עם 1/3 מהפסטה. מעל הפסטה שכבה של מחצית מגבינת הריקוטה מנוקדת במחצית מהתרד והארטישוק. דק לכסות את הירקות עם רוטב לבן יותר ואז העליון בנדיבות עם גבינה מגוררת. חזור על שכבות אלה ואז הדף את הלזניה שלך עם 1/3 הנותרים מהרביולי המבושל, האחרון של הרוטב הלבן וקצת גבינה מגורדת.
מניחים מתחת לצלייה חמה או לתנור שחומם מראש ל -425 מעלות צלזיוס עד שהרוטב משחים ובועות, 3 דקות