קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

רגל כבש צלויה עם תפוחי אדמה ובצל

רגל כבש צלויה עם תפוחי אדמה ובצל
רגל צלי של כבש עם תפוחי אדמה ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 68 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 694 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם מרק בשר בקר, שמן זית, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 90%. מתכונים דומים: רגל כבש צלויה עם תפוחי אדמה ובצל, תבשיל טלה עם בצל Cipolline ותפוחי אדמה, ו עוף צלוי עם תפוחי אדמה ובצל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך 1 אינץ 'עמוק, 1/2 אינץ' ארוך חריצים על כל כבש. הכנס פרוסות שום לחריצים. למרוח שמן על כבש.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים טימין, מלוח, רוזמרין, מלח ופלפל בקערה קטנה. לשפשף תערובת עשב בכל רחבי כבש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חמאה בנדיבות מחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
שלב תפוחי אדמה, בצל ומניות בסיר גדול (המניה לא תכסה ירקות). מביאים לרתיחה. להפחית חום, לכסות ומבשלים עד תפוחי אדמה הם חצי מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
העברת תערובת תפוחי אדמה למחבת מוכנה; להפיץ באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
7
אופים 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים כבש במחבת צלייה על תערובת תפוחי אדמה. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם כבש 54°. עבור בינוני-נדיר, על 1 שעה 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
הסר מהתנור. אוהל עם נייר כסף ולתת לעמוד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
פרוסת כבש דקה. סדר כבש על מגש גדול. להקיף עם תערובת תפוחי אדמה וכל מיצים מחבת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי