קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות5
ציון בריאות12
מגזין

רוטב ההודו הטוב ביותר

רוטב ההודו הטוב ביותר
צריך רוטב נטול לקטוז? רוטב ההודו הטוב ביותר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך תערובת רוטב טורקיה, טורקיה טפטוף, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 31 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. . עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה, ו רוטב הודו.

הוראות

1
הסר את העטיפה, ומניח את הקרביים וצוואר טורקיה לתוך סיר גדול עם בצל, סלרי, פלפל לבן, ותערובת רוטב טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודורוטב הודו
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
יוצקים את מרק העוף על התערובת, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
הסר את כבד טורקיה ולהניח בצד. אפשר למניה להתבשל במשך 2 1/2 שעות נוספות. המניה צריכה להיות שווה על 3 כוסות; להוסיף יותר מרק עוף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כבד טורקיהכבד טורקיה
4
הסר את הקרביים וקצוץ אותם אם אתה רוצה לשים אותם בחזרה לתוך הרוטב. קוצצים את הכבד אם תרצה. מסננים את המניה לתוך סיר; להיפטר מעצמות וירקות בילה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
כבדכבד
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
כאשר טורקיה הוא סיים צלייה, לשפוך את טפטוף לתוך מפריד שומן או קערה, ו לרפרף את השומן. בקערה, לטאטא את קמח ערבוב מהיר עם טפטוף מחבת עד חלקה, ואז לטאטא את תערובת הקמח לתוך המניה. להביא את תערובת הרוטב לרתיחה על חום בינוני, לטאטא כל הזמן, ולהוסיף את הקרביים הקצוצים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי