קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות86
מגזין

רוטב חג הודיה ניאו-קלאסי עם משמשים ושזיפים מיובשים, ממולאים בדלעת שלמה

רוטב חג הודיה ניאו-קלאסי עם משמשים ושזיפים מיובשים, ממולאים בדלעת שלמה
נאו-קלאסי חג ההודיה רוטב עם משמשים ושזיפים מיובשים, ממולאים דלעת כולו הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3161 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן כל אחד. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מלח ופלפל, עלה מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו עוף מרוקאי חריף עם משמשים ושזיפים מיובשים (שומן נמוך), תפוחי אדמה אפויים עם משמשים ושזיפים מיובשים, ו Crock Pot צלעות חזיר עם משמשים ושזיפים מיובשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים ושומרים מכסה, כפי שהיית מכין לחרוט פנס דלעת. לגרוף את כל הזרעים וסיבים. שים סנטימטר או שניים של מים בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים את הדלעת, לחתוך את הצד למטה, במים, כובע תקוע לידו. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים בחוזקה וצוות במשך 10 עד 15 דקות כדי precook מעט.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
הסר את הסיר מהחום ולתת להתקרר. כאשר מגניב, להסיר מן הסיר. מכיוון שהדלעת תיאכל עם המילוי, אני אוהב לתבל את החלק הפנימי במלח, פלפל, תמרי קטן, פיקאפפה וסוכר חום, משפשף את זה לתוך הבשר הפנימי החשוף לאחר אידוי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תמריתמרי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מניחים את משמשים ושזיפים מיובשים בקערה קטנה, חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את מיץ התפוחים בסיר קטן על חום גבוה ומביאים לרתיחה. מיד לשפוך את המיץ על פירות יבשים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פירות יבשיםפירות יבשים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
תן לעמוד לפחות 2 שעות, אבל לילה או יום או יומיים מראש הוא בסדר.
7
מסננים את הפרי המיובש, שומרים הן את הפרי והן את הנוזל השריית. קוצצים בגסות את הפרי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
8
מחממים את התנור ל-375 ° F, ואז פונים ל-200°F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה ומניחים שכבה אחת של פרוסות לחם על המדף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים, לאט, הופך פעם אחת, עד הלחם קשה, פריך, ויבש כל הדרך, אבל לא השחמה. זהו תהליך איטי למדי-זה עלול לקחת 45 עד 60 דקות, אבל להגדיר את הטיימר במרווחים של 20 דקות כדי להזכיר לך לבדוק. אתה גם צריך לעשות 2 גיליונות' שווה של לחם (במקרה זה, להפוך את עמדותיהם בתנור באמצע), או לחזור על תהליך קלייה שוב עד כל הלחם מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
11
מוציאים את הלחם היבש מהתנור ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
קרסו את הלחם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים את הבצל ואת סלרי עלים וזורקים לשלב. מדוד את המרווה (החל מהכמות הקטנה יותר) לידיים שלך ולשפשף את העלים קדימה ואחורה בכפות הידיים שלך עד שהם מתפוררים (זה משחרר את השמנים האתריים נדיפים).
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
14
מוסיפים את המרווה לתערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
15
יוצקים את החמאה המומסת על התערובת ולזרוק היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
16
מוסיפים את הפירות היבשים הספוגים וזורקים שוב. הרוטב עדיין צריך להיות יבש. התחל להוסיף את הנוזל, שילוב של מניית ירקות ונוזל השריית פירות שמורות. השתמש יותר מלאי מאשר מיץ, ולהשתמש רק מספיק כדי להרטיב את ההלבשה מבלי לעשות את זה רטוב. המשך לזרוק, הוספת מלאי לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פירות יבשיםפירות יבשים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
17
הוסף tamari, מתחיל עם כ 1 כף. טעם למלח ולהוסיף אותו והרבה פלפל לפי הטעם. מרווה יותר, אולי? זוהי גם הנקודה שבה אתה יכול להוסיף קצת בזיליקום יבש אורגנו, מדי, אם אתה רוצה. המילוי יכול להיות מוכן עד לנקודה זו מאוחסן, מכוסה ומקורר, לילה.
מרכיבים שתצטרך
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תמריתמרי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
18
ביום אתה מתכנן למלא את הדלעת, מחממים את התנור ל 191°.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
אם לא להשתמש nonstick, לרסס צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להכיל את הדלעת עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
20
דחוף את הרוטב לתוך חלל הדלעת מוכנה, ציפוי עם הכובע של הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
21
מניחים את הדלעת הממולאת בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
22
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים עד הדלעת היא מעט חומה ונראה קצת התמוטט על עצמו, או, כמו נד אומר, כמו דוכסית אירופאית שמנמנה, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
23
מגישים שלמים, ליד השולחן.
1
* אם אין לך זמן להכין מלאי ירקות משלך, Dragonwagon ממליץ על מלאי ירקות כהה על ידי יסודות המטבח. מלאי ירקות ארוז או תוצרת בית, אלה הם בהחלט בריאים יותר ממניות בשר, אבל כמו Dragonwagon מציין צמחוני נלהב, מניית ירקות באיכות גבוהה לא להקריב טעם:" זה מלאי טוב התומך מבריק, פיקנטי, מתוק, או רטבים חמים כי להפוך טופו, טמפה, ו seitan מן היסודות הפשוטים מאכלים מספקים באמת לדבר cogently של שפע, לא קיפוח או שטחיות למען הבריאות."
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
SeitanSeitan
טמפהטמפה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
2
Reprinted with permission from Passionate Vegetary by Crescent Dragonwagon ©2002workman Publishing Company, Inc.