קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

רוטב נקניק צימוקים

רוטב נקניק צימוקים
רוטב צימוקים לנקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא חלב זה מגיש 10 ומחירו 1.21$ למנה. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 24 גרם חלבון ו-19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לחם עתיק יומין, סלרי, מרק עוף ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. עם ציון ספונקולרי של 25%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ברווז צלוי עם רוטב תפוח-צימוקים, אפייה לארוחת בוקר של נקניק צימוקים קינמון, ופאי קייל נקניק מתוק עם תפוח וצימוקים.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים את הנקניק, הסלרי, הפלפל הירוק והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה גדולה מערבבים את קוביות הלחם, ערמוני המים, הצימוקים, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את תערובת הנקניקיות ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4
להקציף ביצים ומרק; יוצקים על תערובת הלחם וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מעבירים לרדוד משומן 2-1/2-Qt. תבנית אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 35 דקות. לגלות; אופים 15-20 דקות יותר או עד שמדחום מצביע על 165 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®