רוטב ספגטי מקפיא של סטפני
רוטב ספגטי מקפיא של סטפני דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.89 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 6 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 190 קלוריות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . 549 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כרוטב במחיר סביר. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם עגבניות, שום, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 87% , וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רוז באבי ותפוז ברי אדום ללא בישול מקפיא ריבה , גלידת מקפיא קלה עם 3 מרכיבים , ורוטב ספגטי הטוב ביותר אי פעם .
הוראות
בסיר איטי מטגנים יחד את הבצל, השום, הפלפל הירוק והשמן הצמחי. מבשלים עד שהבצל שקוף.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, אורגנו, בזיליקום, פטרוזיליה, סוכר, מלח ופלפל שחור גרוס. מבשלים 2 עד 3 שעות על אש נמוכה. מערבבים לעתים קרובות.
יוצקים רוטב לתוך מיכלי מקפיא בגודל ליטר. שומרים במקפיא.
כשמוכנים להשתמש ברוטב, מערבבים פנימה קופסת רסק עגבניות.