רוטב פיצה ביתי
מתכון רוטב פיצה ביתי יכול להיות מוכן בכשעה ו-20 דקות . תמורת 28 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. שומרים על הגזרה שלך? מתכון צמחוני זה, ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי ולקטו-אובו, מכיל 20 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-18 מנות. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. 2645 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה טיפוסי למטבח הים תיכוני. הרבה אנשים מאוד אהבו את הרוטב הזה. לכו לחנות וקנו תבלינים, זרעי שומר, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 57% . ציון זה מוצק. מתכונים דומים: פיצה ביתית עם בצק דק + פסטו + תפוח אדמה , רוטב ג'וג (הידוע גם כרוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף , ותירס עוף חריף עם רוטב צ'ילי ביתי .
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית, ערבבו את רוטב העגבניות והרסק.
מוסיפים את שאר המרכיבים; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך שעה, תוך ערבוב מדי פעם. מצננים.
יוצקים לכלי הקפאה, תוך השארת מרווח ראש של 1.5 ס"מ. ניתן להקפיא עד 12 חודשים.