קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

רוטב רפרפת פירות הדר

רוטב רפרפת פירות הדר
רוטב רפרפת פירות הדר עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו אגס וסנדלר חמוציות עם רוטב רפרפת הדר, סלמון חדור הדר עם קרום פלפל הדר., ו פלפל ורוד ג'לי תות שדה טימין חדור פודינג דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא חלב ושמנת לרתיחה עם חזה הדר בסיר כבד 2 ליטר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
לטאטא יחד ביצים, סוכר, ומלח בקערה בינונית, ואז לטאטא בתערובת שמנת חמה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
החזר תערובת למחבת ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף (160° עד 74° על מדחום קריאה מיידית), על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מיד להסיר מחבת מחום ומאמץ פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה, להשליך חזה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים חם, או בטמפרטורת החדר, או צמרמורת להתעבות.
1
* פודינג שומר, מקורר, 3 ימים.* אם הרוטב שלך מתגנב מעל 74° ונראה כאילו הוא מתחיל להצטנן, להסיר במהירות מחום ולטאטא ב 2 כפות חלב קר, ואז זן.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות