רוטב שמנת פלפל אדום קלוי
אם יש לכם פלפלים, גבינת רומנו, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מטאטא Preheat. בעדינות מעיל את הפלפלים האדומים עם שמן זית. פלפלים גריל תחת המטאטא עד העור מושחר, והבשר התרכך מעט.
מניחים פלפלים בשקית נייר או שקית פלסטיק resealable להתקרר במשך כ 45 דקות.
הסר את הזרעים ואת העור מן הפלפלים (העור צריך לבוא את הפלפלים בקלות עכשיו).
חותכים פלפלים לחתיכות קטנות.
במחבת, לבשל ולערבב את השום, בזיליקום, פלפלים אדומים ב 3 כפות שמן זית על אש בינונית. מבשלים 10 דקות, כך שהטעמים מתערבבים.
מניחים תערובת בבלנדר (זהיר זה חם), ו מחית עקביות הרצוי. להחזיר מחית למחבת, לחמם לרתיחה. מערבבים את חצי וחצי ואת גבינת רומנו; לבשל ומערבבים עד הגבינה נמסה.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שנמסים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים במשך 5 דקות.