רויאל גרלנד פיז
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם ג'ין עם חמוציות, חמוציות, סירופ פופקורן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. מתכונים דומים: רויאל ג'ין פיז, גרלנד של ירקות האביב, ו הסלט האהוב על ג'ודי גרלנד.
הוראות
עבור ג ' ין חמוציות חדורים: לפחות 2 ימים מראש, מקום חמוציות בצנצנת גדולה. בלגן עד מעט מרוסק.
הוסף ג ' ין, חותם, ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים. מתח וסתימה מחדש. ג ' ין חדור ניתן לשמור במקרר עד 1 חודש.
עבור סירופ פופקורן קרם: קרם חם בעדינות על חום נמוך עם סוכר, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מלח פופקורן בנדיבות.
יוצקים סירופ שמנת/סוכר חם על פופקורן, מערבבים היטב, ולהשאיר לשבת עד מגניב. מכסים ומקררים 4 שעות. מסננים ולשמור בקירור בבקבוק resealable. סירופ ניתן לשמור במקרר עד 1 שבוע.
הוסף ג ' ין חמוציות חדורים, דאגלס Fir eau de vie, סירופ פופקורן שמנת, מיץ ליים, חלמון ביצה כדי שייקר קוקטייל. לנער ללא קרח כדי emulsify קרם וביצה, על 20 שניות.
מוסיפים קרח לשייקר ומנערים עד שמצונן היטב, 15 שניות. מתח לתוך כוס גבוהה. למעלה עם יין מבעבע. לקישוט, מפזרים רוזמרין קצוץ על גבי.