מבשלים את האטריות לאל דנטה על פי ההוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
4
מסננים אותם היטב ולהפיץ אותם על נייר אלומיניום או נייר שעווה כדי למנוע מהם דבק.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה וכל הנוזל התאדה, כ 5 דקות. העונה עם 1/4 כפית מלח. מערבבים ב 1 1/2 כוסות של רוטב עגבניות ומבשלים במשך 2 דקות. בקערה בינונית, לשלב את גבינת ריקוטה, תרד, ביצה, 1/4 הנותרים מלח כפית, כמה סיבובים של פלפל ואגוז מוסקט.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מורחים 1 כוס של רוטב עגבניות על החלק התחתון של צלחת אפייה 9 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
מורחים על 2 כפות של תערובת ריקוטה על אטריות לזניה. למעלה עם כ 1 1/2 כפות של תערובת פטריות, לגלגל את האטריות ולמקם אותו לתבנית האפייה. חזור עם האטריות שנותרו.
מורחים את רוטב 1 1/2 כוסות הנותרים על לחמניות לזניה. למעלה עם גבינות מגורדות, לכסות באופן רופף עם נייר ואופים במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות במשך 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
בסיר גדול, מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
13
מוסיפים את רסק העגבניות, אורגנו מיובש, עגבניות שלמות ועלה דפנה, ומבשלים, חשופים, מערבבים מדי פעם, עד מעובה, כ -30 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.