רולס בית פארקר
לחמניות בית פארקר יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מספק כ 24 מנות . גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו רולס בית פארקר, רולס בית פארקר, ו רולס בית פארקר (מתכונים דומים).
הוראות
למדוד 1/2 כוס מים חמים ולבדוק את הטמפרטורה: זה צריך להיות בין 110 מעלות F ו 120 מעלות f (טמפרטורת מי אמבטיה נוחה).
מפזרים את השמרים לתוך קערה גדולה, מוסיפים את המים החמים ומקציפים בסוכר.
בואו לשבת 1 דקה (זה צריך בועה קצף מעט), ולאחר מכן בעדינות לערבב 1 כוס קמח. מניחים בצד ליד התנור בזמן שאתה מכין את הבצק.
מערבבים את החמאה מומסת וחלב במיקסר עם חיבור וו במהירות נמוכה.
מוסיף את הביצים ומערבבים עד מעורבב. לגרד את תערובת השמרים ומערבבים עד incorporated.
מוסיפים 6 1/2 כוסות קמח 1 כף מלח; מערבבים עד הבצק יוצר כדור, 2 עד 3 דקות, מוסיפים עד 1/2 כוס יותר קמח אם הבצק רטוב מדי ודביק.
מברשת קערה גדולה עם חמאה רכה.
להעביר את הבצק לקערה, לכסות במגבת ולתת לעלות במקום חם, 2 שעות עד 2 שעות, 30 דקות. הבצק צריך להכפיל בנפח.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה. אבק משטח שטוח נקי עם קמח ולהפוך את הבצק על זה. קמח את הידיים; לחץ בעדינות את הבצק לתוך מלבן 16 על 8 אינץ', על 1/2 עד 3/4 אינץ ' עבה (לא להשתמש מערוך).
עם הצד הקצר מולך, לחתוך את הבצק לחצי לאורכו עם סכין מקומח. ואז לחתוך לרוחב לתוך 12 רצועות.
אחד בכל פעם, מקפלים כל רצועת בצק באופן לא אחיד במחצית כך החלק העליון חופף מעט את החצי התחתון, ואז לתחוב את הבליטה מתחת.
מניחים את צד התפר לחמניות למטה על גיליון אפייה מוכן ב 3 שורות ארוזות היטב. (אם עושים מראש, לעטוף את תבנית האפייה בחוזקה בניילון נצמד להקפיא עד 3 שבועות.)
אופים עד לחמניות מתפוצצים בתפרים וחום זהוב, 18 עד 20 דקות. (אם קפוא, אופים 25 דקות ב 325 מעלות F, ואז 10 דקות ב 375 מעלות F.)
הסר מהתנור ומברשת עם חמאה רכה.