רוסטביף ברוטב דיז'ון-קפר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל רוסטביף עם רוטב Dijon-Caper. מנה זו מכילה סביב 64 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח, צלפים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוסטביף עם בצל ירוק-רוטב צלי, סטייק ברזל שטוח עם רוטב צלפים דיז'ון, ו צדפות חזיר עם רוטב שמנת Dijon-Caper (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים בשר בקר עם מלח 1 / 2tespoon; בואו לעמוד 1 שעה.
מערבבים טימין, בזיליקום, ו 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה.
שמן חום במחבת גדולה תנור הוכחה overmedium-חום גבוה.
מוסיפים בשר בקר; לבשל untilbrooked על כל הצדדים, מפנה מדי פעם, על 10 דקות.
מפזרים תערובת עשבי תיבול.
מעבירים מחבת לתנור. צלי untilinstant-מדחום לקרוא מוכנסמרכז של רושמי בשר 54°, כ 40minutes.
העברה לחיתוך הלוח; תן מנוחה.
מקום מחבת עם מיצים overmedium-חום גבוה.
מוסיפים חמאה; מערבבים ללא מלח.
מוסיף קמח; להקציף עד חלקה.בהדרגה לטאטא במרק; להביא לרתיחה. רוטב Boiluntil מצטמצם 1 1/4 כוסות, whiskingoften, כ 6 דקות.
להקציף בשוד ושוד. רוטב העונה עם פלפל.
חותכים חציית בשר לפרוסות דקות מאוד.
עין של עגול הוא לאהחלקהרך ביותר של בשר בקר. לקבלת המרקם הטוב ביותר flavorand, הקפד לחתוך אותו דק מאוד.
עם הבשר, יוצקים תערובת סירה בעלת גוף מלא. אחד לנסות: Châteude Jau 2007 "Le Jaja de Jau" ($11).