עוגיות חמאה קלאסיות אני
. אם יש לכם תמצית vanillan, קרם של טרטר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו עוגיות חמאת בוטנים קלאסיות, עוגיות חמאת קקאו – טוויסט קלאסי, ו עוגיות נשיקת חמאת בוטנים קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
שמנת החמאה בקערת ערבוב גדולה, בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה עד אור ורך. מקציפים את הביצה והוניל.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, קרם טרטר ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת המוקצפת.
עבור כל סוגי צורות עוגיות מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C) לפני האפייה.
אופים את כל העוגיות על דף עוגיות ungreased.
מרדדים את הבצק הצונן לחתוך עם חותכי עוגיות.
מפזרים סוכר צבעוני אם תרצה.
או: טופס בצק לתוך יומני 2 אינץ 'בקוטר לחתוך 1/8 אינץ' עבה כאשר צונן.
מפזרים אגוזים קצוצים, אם תרצה, ואופים במשך 7 עד 9 דקות.
או: צורה לכדורים ואופים. כדורים יכולים להיות מגולגלים בסוכר מעורבב עם קינמון אם תרצה.
אופים במשך 10 עד 12 דקות.
לחלופין: שים בצק ללא מילוי לתוך עיתונות עוגיות ולחץ לצורות הרצויות צ ' יל בצורת עוגיות לפני האפייה.
אופים עוגיות צוננות במשך 8 עד 10 דקות.
מוסיפים 1 כוס אגוזי מלך קצוצים וקמח 1/2 כוס לבצק. צ ' יל אז צורה לתוך כדורים ואופים במשך 8 to10 דקות.
רול עדיין עוגיות חמות בסוכר ' ממתקים. לאחר מגניב מפזרים עוגיות צוננות עם סוכר ' ממתקים יותר.