רוסטביף עם תפוחי אדמה ופלפל ירוק
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 124 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר בקר עגול, מלח כשר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: רגל צולה של כבש עם פלפל סדוק ועשבי תיבול, Gemelli עם שרימפס ופלפל ירוק, ו בקר עם פלפל כתוש.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
מניחים את הצלי על משטח שטוח ומתבלים בכל הצדדים עם מלח ופלפל.
מערבבים את החרדל ופלפל ירוק ומיץ לימון ולשפשף בכל רחבי הבשר.
מניחים אותו על מדף צלייה.
מניחים את תפוחי האדמה בתחתית המחבת הצלייה ומתבלים אותם במלח ופלפל.
מניחים את המדף במחבת ישירות מעל תפוחי האדמה.
מניחים את המחבת במרכז התנור ומבשלים, ללא הפרעה במשך 10 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה של התנור ל 350 מעלות F. לספור על 10 דקות עבור כל פאונד ואז להתחיל לבדוק את הטמפרטורה הפנימית. המדחום צריך לקרוא על 130 מעלות F עבור בינוני נדיר. זכור כי" להמשיך " בישול (כאשר הצלי יוצא מהתנור ומנוחה) פירושו שהטמפרטורה תגדל כמה מעלות לאחר הצלי מוסר מהתנור. אם זה לא מבושל, אתה תמיד יכול לבשל את זה יותר, אבל אם מבושל יתר על המידה, אין לתקן את זה!
הסר את הרוסטביף והנח אותו על משטח שטוח לגילוף.
להעביר את תפוחי האדמה למגש הגשה.
מגישים את הצלי, כולו על המגש לגלף בשולחן. לחלופין, לארגן פרוסות בשר על תפוחי אדמה ומעיל עם שכבה של רוטב פאן.