קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

רוקט, פטריות & קיש בייקון

רוקט, פטריות & קיש בייקון
רוקט, פטריות & קיש בייקון הוא מנה עיקרית המגישה 12. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לכו לחנות ותביאו קותלי חזיר מפוספסים, מלח ים, פטריית כובע שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. קיש בייקון פטריות, קיש בייקון ופטריות, ו כרישה, פטריות וקיש בייקון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
כדי להפוך את המאפה, לשפשף את הקמח, מלח, חמאה ותימין לתוך פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מערבבים את הביצה המוכה ו 1 כף מים קרים כקרח, ולאחר מכן לצייר יחד למאפה לח, ללוש קלות. לעטוף עם סרט נצמד וצינה לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מברשת עמוקה, רופף התחתון, 24cm טארט פח עם שמן, ואז העונה זה. הגדר כדור קטן של מאפה בצד ולגלגל את השאר על משטח מקומח קלות לסיבוב גדול, 38-40cm. הרם את המאפה לתוך הפח באמצעות מערוך ולחץ לצדדים. לחץ על כל סדקים יחד ולתת לבליטה העודפת.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
השתמש כדור קטן של מאפה כדי ללחוץ על מקרה טארט לתוך החלילים. שמור קצת יותר מאפה לאחר כך (ראה שלב 3 בצעד אחר שלב תמונות). לדקור את הבסיס בקלילות עם מזלג לצנן את התיק טארט, רצוי במקפיא, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
חותכים את מעגל נייר אפייה גדול יותר מאשר טארט, לכווץ אותו, לפענח ולחץ לתוך המקרה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
ממלאים את המארז בשעועית אפייה, עומדים על תבנית אפייה ואופים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את הנייר ושעועית ומברשת עם החלמון שנותר. חזור לתנור במשך 5 דקות, מברשת שוב לחזור 10-15 דקות אחרונות עד מזוגג וזהב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהתנור. הפעל את התנור ל 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
כדי להפוך את הפודינג, להכות יחד את כל הביצים, חלמונים, קרם frache, חלב טרגון ואת העונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
11
עבור המילוי, לטגן את הבייקון בשמן 1 כף עד להשחמה ומתחיל לפריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
דַק-דַק-
12
מוסיפים 2 כפות שמן למחבת ומטגנים את הבצל ואת עולש עם בייקון, ערבוב עד מבושל קלות, על 5 דקות. מסננים כל מיצים דרך מסננת, ואז עצה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מחממים עוד 2 כפות שמן ומערבבים ומטגנים את הפטריות מעל חום גבוה במשך 3-5 דקות. מסננים ומערבבים לתוך הקערה. לנבול את הרקטה באותו מחבת על חום גבוה ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מערבבים את הגבינות ואת הרקטה לתוך פודינג ו whizz עם בלנדר יד עד מעורבב היטב, ולאחר מכן מערבבים את שאר חומרי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
15
תחזיר את התיק של טארט לתנור. השארת המדף מעט החוצה, מצקת ככל מילוי לתוך המקרה ככל שאתה יכול. נסה למצקת את המילוי המוצק ראשון, ואז למעלה עם פודינג. לדחוף את המדף ואופים במשך 50 דקות-1 שעה עד הקיש מוגדר באמצע, פונה אפילו לאפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
מצקתמצקת
16
הסר וקצץ את קצה המאפה כך שלה בקנה אחד עם החלק העליון של הפח. זה הכי קל עם סכין קטנה ומשוננת. לקרר את הטארט לפחות 1 שעה לפני הסרת מן הפח ומשרת בפרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים

יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

קיש ניתן לזווג עם יין מבעבע, בורדו, ושמפניה. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. אתה יכול לנסות לורנט-פרייר ברוט מילסימה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -70 דולר לבקבוק.
Laurent-Perrier Brut Millesime
Laurent-Perrier Brut Millesime
"זה מפואר ועדין, מציע אפרסק, שעוות דבורים וזנגביל הערות. מובנה היטב, עם תחושה chalklike מתחת כי עולה על הגימור. לשתות עכשיו עד 2015."צופה ביין90 נקודות