ריבועי גבינה פימיאנטו
ריבועי גבינת פימיאנטו עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון התבלינים שלך. והוא מספק כ 60 מנות . מנה אחת מכילה 44 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם פלפל טחון, מלח כשר, חרדל טחון וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ריבועי גבינה פימיאנטו, מטבל גבינה פימיאנטו, ו פימינטו מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים פימיאנטו; מתייבשים עם מגבות נייר, וקוצצים דק. מערבבים חרדל טחון ופלפל אדום טחון לקמח. בהדרגה להוסיף פימינטו קצוץ לתערובת קמח, זורק למעיל.
לנצח גבינה, חמאה, ומלח במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, להכות רק עד בשילוב.
להתברר על משטח משוריין היטב. מחלקים ל 2 חלקים שווים; לשטח כל אחד לריבוע.
גלגל כל ריבוע לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים עם חותך מרובע 1 1/2 אינץ'.
מניחים 1 אינץ ' זה מזה על נייר קלף מצופה בדפי אפייה.
אופים 15 עד 20 דקות; מגניב על גיליונות אפייה על מדפי תיל 30 דקות.