ריבועי סוכריות בוטנים ושוקולד
את המתכון להכנת ריבועי שוקולד ובוטנים ניתן להכנה תוך כ-20 דקות . שומרים על הגזרה שלכם? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 140 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. תמורת 17 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנות ל-100 מנות. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. לכו לחנות וקנו חלב מרוכז, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חמאת בוטנים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד מצוין כמתכון זול. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 0% , וזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: ריבועי חמאת בוטנים ללא תנור , עוגת חמאת בוטנים של ריס , וריבועי חמאת שקדים ושוקולד .
הוראות
משמנים תבנית בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ' בכף חמאה; מניחים בצד. בסיר על אש נמוכה, מבשלים ומערבבים את הצ'יפס וחמאת הבוטנים עד שהצ'יפס נמס והתערובת חלקה.
מורחים חצי מהתבנית המוכנה; מקררים.
הוסיפו בוטנים לתערובת הנותרת; הניחו בצד.
בסיר, ערבבו את החלב, תערובת הפודינג והחמאה הנותרת; בשלו וערבבו עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. בשלו וערבבו במשך דקה אחת.
הסירו מהאש; ערבבו פנימה את תערובת הטעם והטעם של המייפל. בקערה, הקציפו את תערובת הסוכר והפודינג עד לקבלת תערובת חלקה. מורחים בזהירות על השכבה התחתונה. מורחים בזהירות את תערובת הבוטנים ששמרנו. מצננים לפחות 24 שעות.
חותכים לריבועים בגודל 2.5 ס"מ. מקררים בכלי אטום.