קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות80
ציון בריאות1
מגזין

ריבת אגס וניל מתובלת

ריבת אגס וניל מתובלת
ריבת אגס וניל מתובלת עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתאים ל-80 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 23 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 298 אוהדים. אם יש לך שעועית וניל, הל הקרקע, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו חמאת אגסים בטעם וניל, סיידר תפוחים וניל אגס מתובל, ו וניל מתובל קרמל ואגס טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעקר צנצנות ומכסים.
2
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק ריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
3
לקלף, הליבה, וקוצצים דק אגסים. אתה יכול גם לטגן אותם במעבד מזון, בהתאם למרקם שאתה רוצה ריבה שלך. בקערה גדולה לשלב אגסים ומיץ לימון. לזרוק עד אגסים מצופים היטב עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בסיר שאינו מגיב, להוסיף מיץ להתרכז ומים. השתמש בסכין חמאה כדי לגרד את השעועית הזעירה מתוך תרמיל וניל, ולזרוק את השעועית ותרמיל ריק לתוך הסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולתת להתבשל במשך 10 דקות. להשליך תרמיל וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים אגסים, קינמון, הל, ותמצית וניל אופציונלית לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות כדי להבטיח את הפרי לא מקל או לשרוף לתחתית הסיר. כאשר התערובת מתעבה, לאחר כ 45-50 דקות, לבדוק doneness על ידי הפצת 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לא לרוץ על כל הצלחת, אבל לזכור כי ריבות שנעשו ללא ממתיק לא ג ' ל זהה ריבות סטנדרטיות. הנה, הריבה צריכה להיצמד לצלחת בלי להיזרק.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ממתיקממתיק
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
אופציונלי: אם אתה מעדיף ריבה ג ' ל יותר, להוסיף חבילה 1 בתוספת 20% של חבילה אחרת של פקטין ללא סוכר פעם ריבה נעשה. השתמש במקצף כדי לערבב את הריבה כדי להבטיח שאין גושים של פקטין. להחזיר את הריבה לרתיחה ומערבבים כל הזמן בדיוק 1 דקה, ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים, עוזב 1/4 אינץ ' של מרווח ראש, ולעבד את הצנצנות באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת