ריבת דובדבנים עם שלושה בצל
ריבת דובדבנים עם שלושה בצל דורשת בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. תבלין זה יש 268 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו עלה דפנה, מלח כשר ופלפל, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 18%. נסו ריבת ברי דובדבן, צרור קטן שרי עגבניות ריבה, ו ריבת דובדבנים עם שלושה בצל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מעל חום בינוני, מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל הצהוב, בצל אדום, ובצלצלים למחבת ומערבבים היטב. מתבלים את הבצל במלח, ופלפל, לפי הטעם.
כאשר הבצל מבושל והם מעמיקים בצבע, deglaze המחבת עם היין האדום.
תן ליין לבשל עד מופחת ונספג על ידי הבצל. מבשלים את הבצל במשך כ 5 דקות יותר, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ הדובדבן וחומץ יין אדום. להפחית את החום לחום בינוני-נמוך, ולתת לבשל בבישול איטי.
מוסיף את הקורנית, רוזמרין, עלה דפנה.
תן את הבצלים לבשל למטה עד שהם מתחילים לקחת על מרקם רך והנוזל מצטמצם ונספג על ידי הבצל. מערבבים 2 כפות סוכר חום ודבש. מבשלים, מערבבים מדי פעם עד שהנוזל מצטמצם והבצל ספג את רוב הנוזל, כ -8 עד 10 דקות. לטעום את התערובת ולהוסיף סוכר יותר אם זה טארט מדי. בדוק את העקביות של הריבה על ידי טפטוף כף ממנו על צלחת ולתת לו להתקרר. זה צריך להיות עבה ולא נוזל. אם זה נוזלי מדי, מבשלים את התערובת עוד עד יותר נוזלי מבושל החוצה.
מגישים את הריבה עם חזיר, בשר בקר, עוף או דגים, או לנסות את זה עם ירקות קלויים.