קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

ריבת דובדבנים עם שלושה בצל

ריבת דובדבנים עם שלושה בצל
ריבת דובדבנים עם שלושה בצל דורשת בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. תבלין זה יש 268 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו עלה דפנה, מלח כשר ופלפל, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 18%. נסו ריבת ברי דובדבן, צרור קטן שרי עגבניות ריבה, ו ריבת דובדבנים עם שלושה בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, מעל חום בינוני, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוסיפים את הבצל הצהוב, בצל אדום, ובצלצלים למחבת ומערבבים היטב. מתבלים את הבצל במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
כאשר הבצל מבושל והם מעמיקים בצבע, deglaze המחבת עם היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
תן ליין לבשל עד מופחת ונספג על ידי הבצל. מבשלים את הבצל במשך כ 5 דקות יותר, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ הדובדבן וחומץ יין אדום. להפחית את החום לחום בינוני-נמוך, ולתת לבשל בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיף את הקורנית, רוזמרין, עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
תן את הבצלים לבשל למטה עד שהם מתחילים לקחת על מרקם רך והנוזל מצטמצם ונספג על ידי הבצל. מערבבים 2 כפות סוכר חום ודבש. מבשלים, מערבבים מדי פעם עד שהנוזל מצטמצם והבצל ספג את רוב הנוזל, כ -8 עד 10 דקות. לטעום את התערובת ולהוסיף סוכר יותר אם זה טארט מדי. בדוק את העקביות של הריבה על ידי טפטוף כף ממנו על צלחת ולתת לו להתקרר. זה צריך להיות עבה ולא נוזל. אם זה נוזלי מדי, מבשלים את התערובת עוד עד יותר נוזלי מבושל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ריבהריבה
7
מגישים את הריבה עם חזיר, בשר בקר, עוף או דגים, או לנסות את זה עם ירקות קלויים.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ריבהריבה