קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

ריזוטו אורזו

ריזוטו אורזו
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו אורזו, ריזוטו פטריות Orzo, ו ריזוטו גינה Orzo.

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים שאלוט ושום. Sauté עד שאלוט במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
3
להוסיף אורזו; sauté 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
4
מערבבים 6 כוסות מים רותחים ומלח. מבשלים שנחשפו עד אורזו הוא רך, נוזל נספג, וריזוטו הוא שמנת, ערבוב לעתים קרובות, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הסר מהחום.
6
מערבבים טימין וקליפה, ואז פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק