ריזוטו דלעת סקווש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו דלעת סקווש. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. אם יש לכם בצל, פלפל, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: ריזוטו דלעת סקווש, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש.
הוראות
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את הדלעת. מבשלים עד למכרז, 57 דקות.
מוסיפים מלח ים, פלפל ומרווה. להפריש עד מוכן לסיים את הריזוטו. להביא 5 כוסות מרק לרתיחה בסיר; להפחית לרתיחה. שמור הנותרים 2 כוסות.
חום 1 כף כל חמאה ושמן זית במחבת סאוט 45 ליטר כבדה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטגנים במשך כ 2 דקות, או עד שקוף.
מוסיפים אורז לתערובת ומערבבים עד שכל הדגנים מצופים.
שלב באמצעות מצקת, להתחיל להוסיף מרק רותח 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב ברציפות. אפשר לכל תוספת להיספג במלואו לפני הוספת עוד. זה ייקח בערך 2025 דקות. האורז יהיה מעט אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומניחים הרחק מחום ישיר עד לסיום.
שלב על 5 דקות לפני ההגשה, להביא הנותרים 2 כוסות מרק לרתיחה. סקווש חם על הכיריים.
לחמם תערובת אורז על חום בינוני. מיד להתחיל להוסיף מרק רותח, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד רך ודי רופף. רוב המרק צריך התאדה, אבל זה לא צריך להיות יבש (אתה לא צריך את כל 2 כוסות). האורז צריך להיות רך, לא רגשני. אם יבש מדי, להוסיף קצת יותר מרק חם. מערבבים בסקווש; טעם לתיבול.
מפזרים Parmigiano-רג ' יאנו על גבי.
מקשטים עם מרווה יותר, אם תרצה, ומגישים מיד.