קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

ריזוטו דלעת סקווש

ריזוטו דלעת סקווש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו דלעת סקווש. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. אם יש לכם בצל, פלפל, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: ריזוטו דלעת סקווש, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש.

הוראות

1
שלב
2
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את הדלעת. מבשלים עד למכרז, 57 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים מלח ים, פלפל ומרווה. להפריש עד מוכן לסיים את הריזוטו. להביא 5 כוסות מרק לרתיחה בסיר; להפחית לרתיחה. שמור הנותרים 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
שלב
5
חום 1 כף כל חמאה ושמן זית במחבת סאוט 45 ליטר כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בצל; מטגנים במשך כ 2 דקות, או עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים אורז לתערובת ומערבבים עד שכל הדגנים מצופים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אפונה גויה®אפונה גויה®
8
שלב באמצעות מצקת, להתחיל להוסיף מרק רותח 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב ברציפות. אפשר לכל תוספת להיספג במלואו לפני הוספת עוד. זה ייקח בערך 2025 דקות. האורז יהיה מעט אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומניחים הרחק מחום ישיר עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
שלב על 5 דקות לפני ההגשה, להביא הנותרים 2 כוסות מרק לרתיחה. סקווש חם על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
10
לחמם תערובת אורז על חום בינוני. מיד להתחיל להוסיף מרק רותח, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד רך ודי רופף. רוב המרק צריך התאדה, אבל זה לא צריך להיות יבש (אתה לא צריך את כל 2 כוסות). האורז צריך להיות רך, לא רגשני. אם יבש מדי, להוסיף קצת יותר מרק חם. מערבבים בסקווש; טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
סכין קילוףסכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
11
מגישים בקערות רדודות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מפזרים Parmigiano-רג ' יאנו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
13
מקשטים עם מרווה יותר, אם תרצה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ