קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

ריזוטו דלעת סקווש

ריזוטו דלעת סקווש
ריזוטו דלעת סקווש נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שום, שמן זית, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו דלעת סקווש, ריזוטו דלעת סקווש, ו ריזוטו דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מלאי 1 ליטר בתוספת 1 כוס מים לרתיחה בסיר רוטב ואז להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מלאימלאי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מחממים מחבת בינונית עד בינונית בחום גבוה עם שמן זית. כאשר אדוות שמן, להוסיף את הבצל ושום לרכך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים אורז וטוסט 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
אורזאורז
4
מוסיפים יין ומבשלים אותו לחלוטין, ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 דקות. מצקת במלאי במרווחים, כמה מצקות בכל פעם. אפשר לנוזלים להתאדות בכל פעם. ריזוטו יבשל 18 דקות, סך הכל, מן התוספת הראשונה של נוזל. להפשיר את הסקווש במיקרוגל שלך בצלחת כדי לאסוף כל נוזלים ומערבבים סקווש את 3 הדקות האחרונות של זמן בישול, העונה עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל לפי הטעם. ברגע האחרון של זמן הבישול, מערבבים חמאה בחתיכות קטנות, עלי מרווה וגבינה, מגישים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרווהמרווה
חמאהחמאה
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
סקוושסקווש
מלאימלאי
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מצקתמצקת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.