קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ריזוטו עם אפונה באביב, חזיר, גבינת פונטינה

ריזוטו עם אפונה באביב, חזיר, גבינת פונטינה
נסו ריזוטו האביב עם אפונה וקישואים, ריזוטו אביב עם קישואים ואפונה, ו ריזוטו האביב עם אפונה וקישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את שמן הזית וחצי החמאה בסיר תחתית כבד וחום עד רוחש על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל, ומבשלים עד שקוף, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את האורז, ומערבבים כדי לצפות את האורז לחלוטין עם תערובת השמן. מבשלים במשך 3 דקות נוספות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
4
מוסיפים את היין לסיר, מערבבים כדי לערבב וממשיכים לבשל על אש בינונית עד שהיין נספג.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים מצקת של מרק חם וממשיכים לבשל, תוך ערבוב כל הזמן. כמו כל תוספת של מרק נספג, להוסיף עוד, ערבוב כל הזמן עד שהאורז הוא רק קצת מוצק לנשוך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
עם תוספת אחרונה של מרק, מוסיפים את האפונה, בשר חזיר, גבינת פונטינה, גרידת לימון ובזיליקום. מערבבים לערבב, ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עוד 5 דקות, ואז להסיר מהחום. מערבבים ב 2 כפות הנותרים של חמאה וגבינת פונטינה, ומערבבים עד הגבינה נמסה לחלוטין לתוך האורז. ריזוטו צריך להיות עקביות שמנת שמתיישב על צלחת כאשר כפיות. אם לא, רזה עם מלאי נוסף או מים עד עקביות שמנת הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®אפונה גויה®
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
מגישים מיד על צלחות חמות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.