ריזוטו עם ירקות מרירים וגבינת גבינת גאודה עיזים
ריזוטו עם ירקות מרירים וגבינת גבינת גאודה עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 670 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, מניה עוף, chard שוויצרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. נסו ריזוטו עם ירקות מרירים וגבינת גבינת גאודה עיזים, ירקות מרירים עם שקדים וגבינת עיזים, ו ירקות מרירים עם שקדים וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, עמוקה, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הגבעולים סלק קצוצים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיף את עלי סלק ומבשלים, זורק, עד נבול, על 3 דקות.
מסננים את chard ולהעביר לקערה. מתבלים במלח ופלפל. מחק את המחבת.
בסיר, להביא את המניה לרתיחה.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 7 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב עד האורז מצופה בשמן זית, על 2 דקות.
מוסיפים 1 כוס של המניה החמה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהאורז ספג את רוב המניה, על 3 דקות. המשך לבשל את הריזוטו, הוספת 1 כוס המניה בכל פעם ערבוב כל הזמן בין תוספות עד המניה נספגת. הריזוטו נעשה כאשר הוא קרמי ואת גרגרי האורז הם פשוט רך, על 20 דקות.
הסר את הריזוטו מהחום ומערבבים בגבינה, חמאה ובשר מבושל. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
המלצת יין: קיאנטי קלאסיקו עשיר יהדהד את המרקם השמנתי של הגודה ולרכך את החדות של הירוקים. נסה אחד מן הבציר 1998, כגון פונטודי או Vignamaggio.