רליש עגבניות בשלות של ביפ הכנת המתכון לוקחת כ 45 דקות. מתאים ל-70 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 14 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מ Allrecipes יש 4 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, תפוחים, צנצנות שימורים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו מתאבן. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 20%. נסו עוגת עגבניות בשלה, סלסת עגבניות ירוקה (לא בשלה) לשימורים, ו עגבניות ירוקות מטוגנות עם סלסה עגבניות בשלות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים עגבניות, בצל, חומץ תפוחים, מלח, ציפורן, ג ' ינג ' ר, וקינמון בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד עגבניות נשברו ונוזל מופחת על ידי 1/3, על 2 שעות. מערבבים תפוחים לתוך התענג ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות תפוח החלו להתפרק אבל הם עדיין חתיכות קטנות, כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לעקר צנצנות, מכסים וטבעות במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את התענגות עגבניות לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחד
3
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.