קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

רעיונות במקרוני וגבינה של מזון

רעיונות במקרוני וגבינה של מזון
גשו לסופר וקנו פירורי לחם גסים, גבינת פרמזן, גבינת ג'ק עם פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, הצבא & Lou של מזון נשמה מקרוני וגבינה, ו מקרוני עם גבינה מותכת – מהפך מזון נוחות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את המקרוני בקערה גדולה ולכסות עם המים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
תן את הפסטה להשרות במשך שעה, ערבוב מדי פעם; ואז לנקז אותו ולהשתמש כדלקמן. זה יהיה לסיים בישול ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
הפעל את broiler על נמוך. חמאה צלחת אפייה 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
שים את החמאה, התאדה חלב, מלח, קאיין בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני. כאשר החמאה נמסה והחלב רק מהביל, מערבבים לאט את גבינת הצ 'דר וג' ק, קומץ על ידי קומץ, עד ששניהם משולבים ונמס באופן שווה. כאשר הרוטב נעשה, מערבבים במקרוני ספוג ומבשלים על אש בינונית במשך 10 דקות. הפסטה תספוג קצת רוטב והתערובת תתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכן להפיץ אותו באופן שווה. בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם גבינת פרמזן; מפזרים אותם על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
טפטוף עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
7
שים את המחבת על מתלה התנור האמצעי, ממורכז תחת המטגן, ומטגן את הפסטה במשך 5 דקות. כאשר הציפוי הוא חום זהוב, להסיר את הפסטה מהתנור ולתת לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי