קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

רציני אוכל ' בשר משומר חשיש

רציני אוכל ' בשר משומר חשיש
בשר בקר משומר " אוכל רציני Hash עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 432 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו בשר בקר משומר, בשר בקר משומר, ו בשר משומר Hash-It-Out (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה ב-12 אינץ ' לא-מקל כבד או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני-גבוה עד שהקצף-שוכך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם מרית גומי או כף עץ, עד שהם רכים וזהוב בהיר, על 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מוסיפים את בשר משומר מבושל, בצל, ו poblano, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות מתחילים לרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את קטשופ או רוטב צ ' ילי ורוטב חם, מערבבים לשלב, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
5
באמצעות מרית גומי או כף עץ, בעדינות לארוז את תפוחי אדמה חשיש לתוך המחבת, יצירת העליון חלקה. להעלות את החום גבוה ומבשלים ללא הפרעה עד השכבה התחתונה הוא חום עמוק, על 3 דקות. באמצעות המרית, להרים את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת ומערבבים לתוך השכבות העליונות. לארוז מחדש את המחבת ולחזור שלוש או ארבע פעמים, עד המחבת כולה מלאה תפוחי אדמה משחימים היטב, על 10 דקות בסך הכל. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
לעשות ארבעה חריצים על פני השטח של חשיש ולשבור ביצה לתוך כל אחד. מתבלים במלח ופלפל, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהביצים בקושי מוגדרות, כ-5 דקות. להביא את המחבת על שמיכת פוך על השולחן, ולשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי