שאלות - שפשף סטייק עם תפוחי אדמה קלויים ובצל כבוש
זה מושלם עבור יום ולנטין. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סטייק מתובל עם תפוחי אדמה ובצל קלויים, קפה שפשף סטייק עם פלפלים ובצל, ו סטייק מטוגן מרוקאי ותפוחי אדמה מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין בצל כבוש, מניחים בצל בקערה.
מוסיפים מים רותחים רק כדי לכסות בצל; בואו לעמוד 2 דקות.
שלב מיץ הבא 6 מרכיבים (מיץ דרך קורטוב של פלפל אדום); להוסיף בצל, משליך היטב. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לילה.
כדי להכין את תפוחי האדמה, מחממים את התנור ל 40
שלב 2 כפיות קורנית ו 4 מרכיבים הבאים (2 כפיות קורנית דרך 2 שיני שום) במחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול.
להוסיף תפוחי אדמה; לזרוק היטב לשלב.
אופים ב 400, חשוף, 1 שעה ו 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם חום ונוזל כמעט התאדה, ערבוב פעם אחת.
כדי להכין בשר בקר, מחממים שמן בסיר על אש בינונית.
מוסיפים שאלוט ו 1 שן שום, ומבשלים 5 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 1 כפית ערער, 1 כפית טימין, וקורטוב של פלפל אדום; לבשל 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים ביין 1/2 כפית פלפל שחור. מגניב לטמפרטורת החדר. לשפשף תערובת שאלוט על שני הצדדים של סטייק. כיסוי וצינה 2 שעות.
מפזרים סטייק עם 1/4 כפית מלח, ומעיל קל עם ספריי בישול. לבשל סטייק במשך 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מגישים סטייק עם בצל ותפוחי אדמה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. The Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder נאפה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר