שאריות קציצות הודו
שאריות של קציצות הודו דורשות בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו בשר הודו, דגני קורנפלקס, פירורי לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: שאריות הודו וקציצות פירה., שאריות בצל צרפתי טורקיה אופים / טבח טוב שאריות # 36, ו שאריות לחם וקציצות גבינה.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. תערובת בקמח, מלח, פלפל וכוס 1 של חצי וחצי. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב, עד עבה. מערבבים בטורקיה, בצל ופירורי לחם.
מערבבים היטב, ואז לעצב תערובת לתוך 8 קציצות קטנות להכניס למקרר לצנן במשך 30 דקות.
מניחים פירורי cornflake בצלחת רדודה או קערה ומניחים הנותרים 1 חצי כוס וחצי בצלחת רדודה שנייה או קערה.
מחממים שמן במחבת. טובלים קציצות בפירורים, ואז בשמנת, ואז בפירורים שוב; קציצות חומות במחבת החמה, מניחים בצלחת הגשה ומכסים במרק.