שוקולד טבול בננות קפואות
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל בננות טבול שוקולד קפואות. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. גשו לסופר וקנו בננות, אגוזים, דוד כפול ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו בננות קפואות טבולות שוקולד, בננות קפואות טבולות שוקולד עם בוטנים פריכים, ו בננות קפואות טבולות בשוקולד מריר, אגוזי מלך ואוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
פורסים בננות בחצי ועולים בזהירות על מקלות ארטיק.
מניחים בננות על מגש, צלחת או צלחת אפייה במקפיא במשך 2 שעות או עד המשרד. אתה יכול להקפיא עד הלילה. אין לכסות בננות כמו זה יגרום גבישי קרח להיווצר.
בקערה בינונית מקציפים יחד שוקולד נמס ושמן קוקוס עד לשילוב יסודי.
מניחים אגוזים בצלחת רחבה, רדודה או צלחת עוגה (אם משתמשים).
הסר בננות מהמקפיא. אם גבישי קרח נוצרו על הבננות להשתמש במגבת נייר כדי לצחצח אותם בעדינות. טובלים בננה בשוקולד ומערבלים לכיסוי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בכפית כדי לעזור לכסות ולהבטיח אפילו הפצת שוקולד.
מגלגלים בננות באגוזים קצוצים.
בואו מגניב במשך 1 דקה, ואז למקם על מגש הגשה. אם אתה לא מתכנן להגיש את הבננות באופן מיידי, להחזיר אותם למקפיא עד כמה שעות. אם מגישים במקפיא, מניחים על צלחת ולאפשר להפשיר במשך 10 דקות לפני ההגשה.