שוקולד מקסיקני ו-Dulce de Leche Crêpe Torte
שוקולד מקסיקני ו Dulce de Leche Crêpe Torte עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שוקולד מריר-מתוק, "דולסה דה-לצ'ה", "ונילן אקסטראקט" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת קרפ Dulce de Leche, פנקייק שוקולד מקסיקני עם Dulce de Leche, ו שוקולד מקסיקני / עוגיות סנדוויץ 'דולצ' ה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם סוכר מגורען ומלח.
לטאטא בחלב, וניל, 6 ביצים שלמות ואת 4 כפות של חמאה מומסת ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' ומברשת קלות עם חמאה מומסת.
יוצקים 1/3 כוס הבלילה crpe למחבת ומיד לסובב עד שהוא מגיע באמצע הצד.
יוצקים כל הבלילה עודף בחזרה לתוך הקערה. מבשלים את crpe על חום מתון עד הזהב בקצה ולהגדיר במרכז, על 1 דקה. הפוך את הקרפ ובשל במשך כ -15 שניות יותר, או רק עד התחתון הוא השחמה כתמים.
מעבירים את ה-crpe לתבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה. חזור עם הבלילה הנותרת, צחצוח המחבת עם חמאה רק לפי הצורך.
בסיר בינוני, להביא 1 כוס של השמנת לרתיחה.
הסר את המחבת מהחום והוסף את השוקולד והקינמון.
תן לעמוד במשך 5 דקות, ולאחר מכן להקציף עד חלקה.
להקציף ב 2 החלמונים. בקערה בינונית, להקציף את dulce de leche עם הנותרים 2 כפות של שמנת 2 חלמונים ביצה.
חמאה מחבת עוגה עגולה 9 אינץ', בשורה התחתונה עם נייר קלף וחמאה את הנייר. להתאים קרפ בחלק התחתון של המחבת, לחיצה על לשטח אותו. חצי 2 קרפים וקו את הצדדים של המחבת איתם, הצבת הצדדים לחתוך למטה מעט חופפים את החלק התחתון crpe; החלק המעוגל של crpes חצוי יהיה לתלות על קצה המחבת קצת.
כפית כוס 1/2 מעט של מילוי שוקולד למחבת ולהתפשט לקצה של הקרפ. למעלה עם קרפ אחר, לחיצה לשטח אותו. כפית כוס 1/2 מעט גדושה של מילוי leche דה דולצ ' ה על גבי, להפיץ אותו לקצה העליון עם קרפה. חזור על שכבה זו עם שאר הסתימות ו -4 קרפים נוספים, המסתיימים בקרפ. כל שאריות קרפים ניתן להקפיא בין גיליונות נייר שעווה לשימוש מאוחר יותר. מקפלים את הקרפים התלויים מעל. לחץ על סיבוב של נייר קלף בחמאה ישירות על הטורט ולכסות את המחבת בנייר כסף.
אופים את הטורט במשך 1 שעה, או עד נפוח.
הסר את רדיד ולתת מגניב במשך 1 שעה.
הסר את הקלף והפעל סכין סביב קצה המחבת. הפוך צלחת מעל המחבת ולאחר מכן הפוך את הטורט על הצלחת.
הסר את המחבת ואת נייר קלף ולתת מגניב לחלוטין. לנפות סוכר ' קונדיטוריה מעל הטורט רק לפני ההגשה.
הפוך קדימה: טורט אפוי יכול להיות בקירור עד 2 ימים. מחממים מעט בתנור 350.
הערות: Dulce de leche הוא חלב ממותק דמוי קרמל מבושל. Smuckers הוא מותג סופרמרקט טוב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.