ניתן להכין את המתכון לשוקולד קייק פופס תוך כ-30 דקות . צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 123 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. תמורת 12 אגורות למנה , תקבלו מנות מתנות שמגישות 10. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לך סוכר, סודה לשתייה, אבקת קקאו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 15% . נסו את זהב גליטר קייק פופס (לימון קייק פופס) , עוגת שוקולד תוצרת בית וקייק פופס שוקולד טופי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים מראש מכשיר קייק פופ ומברישים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
2
מקציפים יחד קמח, סוכר, קקאו, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח בקערה; מקציפים חלב חמאה, שמן צמחי, ביצה ותמצית וניל עם מיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים קפה לבלילה עד להטמעה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מלאו כל מאגר של מכשיר קייק פופ מוכן בכ-1 כף בלילה.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
4
אופים עד שקיסם הננעץ במרכז הקייק פופ יוצא נקי, כ-4 דקות; מסירים את הקייק פופס ומניחים להתקרר לחלוטין.
שמנת שרי, יין מבעבע ויין פורט הם בחירה מצוינת עבור קייק פופ. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "