שוקולד שמנת חמוצה פאדג'
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת שמנת חמוצה דובדבן, עוגת שמנת חמוצה, ו שמנת חמוצה פאדג'בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 8 אינץ ' מרובע אפייה צלחת, ולהניח בצד. בסיר כבד, לשלב את הסוכר, שמנת חמוצה, סירופ תירס וחמאה. מביאים לרתיחה; לכסות ולבשל דקה אחת. מערבבים עד היטב מעורבב.
הסר את המכסה, וללא ערבוב, חום בין 234 ו 240 מעלות F (112 עד 116 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר הוסרו מהמים והניח על משטח שטוח.
הסר מהחום, ולהוסיף את השוקולד ווניל. אל תערבבי. הגדר את המחבת על מתלה תיל עד התערובת מתקררת על 175 מעלות F (80 מעלות C). זה אמור לקחת בערך 15 דקות.
הכה את פאדג ' עם כף עץ עד שהוא מתעבה ומאבד את הברק שלה. מערבבים באגוזים, ויוצקים לתוך המנה החמאה.
מורחים באופן שווה, ואז להפריש להתקרר.