שוק בקר עם פטריות ורוטב חמוציות
שוק בקר עם פטריות ורוטב חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 918 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 2 . אם יש לכם חמוציות, פטריות, מלאי בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד חמוציות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם עם חמוציות מיובשות כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב שוק בקר על פולנטה, שוק בקר צלוי, ו שוק בקר מתובל ביין אדום.
הוראות
בשר בקר עונה שאנקס עם מלח ופלפל. במחבת, מחממים שמן עד עישון. שני אגפים חומים משני הצדדים; משליך שמן. על חום בינוני במחבת משומנת, סאוט (10 דקות) 4 sprigs טימין, עלה דפנה, שן שום מנופצת, גזר פרוס, בצל קצוץ, סלרי פרוס, 2 כוסות חמוציות.
מוסיפים מניית בשר; מרתיחים,מבשלים, ודולדלים.
מניחים שוקים ונוזל בסיר lidded; לרתיחה.
אופים (2 שעות); להסיר שאנקס. במחבת, להמס חמאה.
להוסיף 2 sprigs טימין ו שאלוט טחון; לטחון מעל חום בינוני (2 דקות).
מוסיפים חמוציות מיובשות ופטריות בר. סאוט (6 דקות); מערבבים. מסננים נוזלים למחבת עם פטריות וגרגרים יבשים. מבשלים (4 דקות), לכבות את החום, ולהוסיף פטרוזיליה קצוצה. זוג עם פולנטה.