שיבולת שועל עוגיות תפוח פריך
עוגיות שיבולת שועל תפוח יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 594 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא סירופ מייפל, צימוקים, שיבולת שועל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שיבולת שועל עוגיות תפוח פריך, ברי פריך עם עוגיות שיבולת שועל להתפורר, ו דובדבן אפרסק פריך עם עוגיית שיבולת שועל להתפורר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 350ºF.
מניחים את התפוחים בתבנית אפייה 8 × 8 אינץ'. לזרוק עם צימוקים, סירופ מייפל, וקינמון, כדי מעיל. לנער את המחבת למטה בקלילות אפילו את התפוחים.
מניחים את שיבולת השועל במטחנת התבלינים או מעבד מזון ודופק 5 או 6 פעמים כדי לשבור אותם קצת. אתה צריך בסופו של דבר עם תערובת של קמח שיבולת שועל לחתוך שיבולת שועל.
מערבבים את שיבולת השועל הטחונה מעט, סוכר חום ומלח בקערת ערבוב.
הוסף את המרגרינה, שמן, או קיצור, ומועך את כל זה יחד עם מזלג עד המרכיבים הם מעורבים היטב בצורת פירורים גס.
מפזרים את תערובת שיבולת השועל (ראה הערות להלן) באופן שווה על התפוחים, ואופים במשך 30 עד 45 דקות, או עד שהוא מגיע לרמה הרצויה של doneness. בעלי אוהב את התפוחים ממש רכים ואת ציפוי פריך, אז אנחנו עושים 45 דקות בתנור הסעה, אבל זה מבחינה טכנית יהיה מבושל ב 30 דקות.