קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

שימורי התאנה של מאמא קיי עם טוויסט

שימורי התאנה של מאמא קיי עם טוויסט
שימורי התאנה של מאמא קיי עם טוויסט עשויים להיות בדיוק התבלין שאתם מחפשים. מתאים ל-30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 104 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. אם יש לכם צנצנות שימורים, תאנים, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. נסו קפונטה של אמא, "הארנב המטוגן של לה מאמא", ו לא סלט הטונה של אמא שלך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים תאנים, סוכר, פרוסות לימון וג ' לטין תות בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים2 חבילות (3 אונקיות כל אחת) ג'לטין ליים, מחולקים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
בואו לעמוד במשך 1 שעה. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, עד קצף נעלם ואת משמר הם מעובה, 25 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
3
לעקר צנצנות ועפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את התאנה משמר לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תאנהריבת תאנה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה, ולחכות לפחות 2 ימים לפני הפתיחה.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח