שיפודי בייקון ורומיין עם רוטב גבינה כחולה
שיפודי בייקון-ו-רומיין עם רוטב גבינה כחול נטול גלוטן, ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. לכי לחנות וקחי את גבינת מייטאג, מיונז, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: רומיין בגריל עם רוטב גבינה כחולה, כרוב אדום וסלט כרוב עם רוטב גבינה כחולה, ו סלט רומיין בגריל עם רוטב גבינה כחולה.
הוראות
במעבד מזון, דופק את הגבינה הכחולה, מיונז, שמנת חמוצה, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר ואבקת שום עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה, עד פריך, על 5 דקות.
מסננים את הבייקון על מגבות נייר.
חוט כמה עלים רומיין וקוביות בייקון על כל אחד 24 שיפודי במבוק ארוכים. מסדרים את השיפודים על מגש ומגישים עם רוטב הגבינה הכחולה בצד.