שלוש גבינות מקרוני ואופה גבינה
שלוש גבינות מק ואופה גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . אם יש לך פירורי לחם panko, קמח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. מעיל צלחת אפייה 3 ליטר עם ספריי בישול; להפריש עד מוכן לשימוש. מבשלים מקרוני על פי הוראות החבילה בסיר גדול.
מסננים וחוזרים לסיר; מכסים כדי להתחמם. מבשלים בייקון עד פריך במחבת גדולה.
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
ממיסים את 3 כפות חמאה על חום בינוני בסיר גדול.
מוסיפים בצל; מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. מערבבים בחלב. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה תוסס.
בהדרגה מוסיפים גבינת צ ' דר, גבינת פרובולון וגבינת אסיאגו 1/3 כוס, תוך ערבוב מתמיד עד הגבינות נמסו והרוטב הוא חלק. מערבבים את רוטב הגבינה לתוך המקרוני המבושל. להתפורר בייקון ומערבבים לתוך תערובת מקרוני.
העברת תערובת לתבנית אפייה.
[טיפ ניקוי: לאחר העליון הכיריים הוא מגניב, לנגב כל נתזי שמן או נשפך עם מגבונים חיטוי® Clorox*. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]
שלב את panko, את הנותרים 1/4 כוס גבינת Asiago, ואת 1 כפית חמאה מומסת בקערה קטנה.
מפזרים תערובת פאנקו על המקרוני.
אופים במשך 10 דקות או עד העליון הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.