לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו שלושה מרק סגולה: לה וירטו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 58 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל של 1037 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.72 דולר למנה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מורטדלה, שוק בקר, שומר נורה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 82%. מתכונים דומים: לה וירטואוז (אברוזזה "שבע מעלות" מינסטרונה), מרק ג'מייקני-בשר בקר טעם דלעת זה מרק. להיות הרפתקני ולנסות מרק מן הקאריביים, ו מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג.
הוראות
1
בסיר גדול שלבו את קליפת החזיר, הטרוטר, עצם החזיר ושוק הבקר. לחץ את הציפורן לתוך הבצל ומוסיפים לסיר, יחד עם סלרי ופטרוזיליה שלמה.
מסננים את המרק ומחזירים לסיר. מחק את הירקות ושמור על הבשר. לאחר שהבשר קריר מספיק לטיפול, הפשיטו אותו מהעצמות, הסירו עודפי סחוס והחזירו לסיר עם המרק להתבשל.
בינתיים מניחים את השעועית בסיר של 4 ליטר ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מסננים ושוטפים במים קרים, ואז מחזירים את השעועית לסיר, מוסיפים את עלה הדפנה, הבצל, עצם הפרושוטו ו -5 כוסות מים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מצמצמים לנמוכים ומבשלים, מכוסים, כ-45 דקות, או עד שהקטניות רכות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קטניות
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מסננים את השעועית ומניחים בצד, משליכים את המים.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחת
7
במחבת 10 אינץ ' מחממים את השמן על אש בינונית ומוסיפים את השום, הבצל הירוק, השומר, הפטרוזיליה הקצוצה והגזר, ומבשלים תוך ערבוב עד שהירקות רכים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כוס חזה הודו מבושל מגורר
שמן זית, לקלייה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מסננים את העגבניות, שומרים את המיצים ומוסיפים את העגבניות למחבת. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
מוסיפים את המיץ השמור לסיר הראשי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מוסיפים את הפאבות והאפונה לתערובת העגבניות-ירקות, מערבבים ומבשלים 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
11
מוסיפים את עשבי התיבול, הפלפל השחור ואגוז המוסקט לתערובת העגבניות-ירקות ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
12
מוסיפים את הירוקים ומבשלים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
13
בינתיים מביאים לרתיחה 6 ליטר מים ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את הטורטליני במים הרותחים למשך 4 דקות, ואז מסננים ומוסיפים לסיר הראשי עם תערובת ירקות העגבניות והחומוס. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך, ומגישים עם גבינה מגוררת מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
בתנור הולנדי או בסיר גדול עם תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
15
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
16
מוסיפים את כתף העגל והחזיר ומבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבשר שחום היטב ומתחיל לשחרר חלק ממיציו.
מוסיפים לקערה את הפרושוטו והמורטדלה, ואז מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב לשילוב. מבשלים עד שהתערובת מתייצבת ומחזיקה את צורתה כאשר מוציאים כדור בגודל כף מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
פרושוטו
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
19
מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
20
מכינים את בצק הפסטה לפי המתכון ומרדדים לתפאורה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
חותכים את בצק הפסטה לריבועים בגודל 3 אינץ ' ומניחים כף מועטה מתערובת הבשר במרכז כל ריבוע. הביאו 2 פינות אלכסוניות של כל ריבוע יחד, ואז הביאו את 2 הפינות האחרות יחד ליצירת הטורטליני. מניחים בצד על מגבות לחות עד מוכן לבשל.
תל 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
24
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח, וגרדו וזרקו כל שאריות שאריות. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.