שמיר-סלמון טרגון
סלמון שמיר-טרגון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 274 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמיר, גבינת פרמזן, פילה סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סלמון עם רוטב שמנת שמיר טרגון, סלמון קלוי איטי עם שום, שמיר, פטרוזיליה, טרגון ולימון, ו סלט תפוחי אדמה אדום עם שמיר ו טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). הכן צלחת אפייה זכוכית על ידי ריסוס עם תרסיס בישול nonstick.
מערבבים יחד יוגורט, מיונז, מיץ לימון, טרגון, שמיר, מוצרלה, ופרמזן בקערה קטנה.
מניחים פילה דגים לתבנית אפייה מוכנה, ומורחים באופן שווה עם תערובת גבינה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג, על 15 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.