שמנת פרמזן-כנפי עוף שום
שמנת פרמזן-כנפי עוף שום נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מתאבנים. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב אלפרדו, מלח כשר, שום נורה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו שמנת פרמזן-כנפי עוף שום, כנפי עוף בשום פרמזן אפויות, ו כנפי עוף ברוטב פרמזן כנף שום (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 218°. קו גיליון עוגיות עם צדדים עם רדיד כבד; תרסיס עם ספריי בישול.
כדי לצלות את השום: בזהירות לקלף עור דמוי נייר מן הנורה סביב שום, משאיר רק מספיק כדי להחזיק שיני שום יחד.
לחתוך 1/4 עד 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של הנורה לחשוף שיני.
מקום לחתוך בצד על 12 אינץ ' מרובע של נייר.
טפטוף נורה עם 2 כפיות שמן. לעטוף בצורה מאובטחת בנייר כסף.
מניחים בצלחת עוגה או תבנית אפייה רדודה.
ב 1 גלון resealable מזון אחסון שקית פלסטיק, לערבב 1 כף שמן, מלח, פלפל ועוף. שקית חותם; לנער מעיל.
מניחים צלחת עוגה עם שום עטוף בנייר כסף בתנור על המדף התחתון.
מניחים עוף על גיליון עוגיות.
אופים חשפו 30 דקות; להפוך עוף.
אופים שום על 15 דקות יותר או עד שום רך כאשר פירסינג עם קיסם או מזלג. מגניב במקצת.
אופים עוף 5 עד 15 דקות יותר או עד חום זהוב ומיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (לפחות 74°).
בעדינות לסחוט שום רך מתוך שיני, ולחץ על מחצית השום דרך העיתונות שום לתוך סיר 1-quart. שמור הנותרים שום לשימוש אחר. מקציפים ברוטב אלפרדו וקליפת לימון עם מקציף; חום בעדינות מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; להפריש. לזרוק עוף עם חצי מהרוטב.
מגישים חמים עם רוטב שנותר לטבילה.