קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה מייפל

שעועית אפויה מייפל
שעועית אפויה עם מייפל דורשת בערך 7 שעות ו-20 דקות מתחילתה ועד סופה. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 358 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . 8 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. הוא מתאים גם כתוספת. אם יש לכם מים, סוכר חום, בייקון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . הציון הזה מוצק. ה"שעועית האפויה" של Smokin' Willy Barbecue , ה"שעועית האפויה" המעושנת וה"שעועית האפויה" הטובה ביותר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את השעועית בקערה גדולה ומכסים במים קרים במרחק של 2.5 ס"מ ומכסים בניילון נצמד. מקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
סננו ושטפו את השעועית ולאחר מכן סננו שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
3
מניחים את השעועית בסיר גדול עם 2 ליטר מים, הבצל, עלי הדפנה וגרגירי הפלפל. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-50 דקות, או עד שהם רכים. בדיקה טובה היא לאסוף כמה שעועית בכפית ולנשוף עליה: אם הקליפה מתחילה להתקלף, היא מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
סננו את השעועית, תוך שמירה על נוזלי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
5
מחממים את התנור מראש ל-225 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בסיר קטן, טורפים יחד את סירופ המייפל, סוכר חום, קטשופ, משחת צ'ילי, ג'ינג'ר, מלח וכוס וחצי מנוזלי הבישול, תוך שמירה על הנוזלים הנותרים. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים על אש בינונית במשך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מעבירים את השעועית לסיר בינוני או לסיר שעועית. דחפו חצי מכמות הבייקון לתוך השעועית והניחו את השאר מעל.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
יוצקים את רוטב סירופ המייפל על השעועית.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
הניחו את המכסה מעל ואפו במשך 6 עד 8 שעות. בדקו מדי פעם; אם השעועית יבשה מדי, הוסיפו עוד 1/2 כוס מנוזלי הבישול. אם תרצו, ניתן להסיר את המכסה ב-30 הדקות האחרונות כדי להסמיך את הרוטב. זרקו את עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מגישים חם.