שעועית קליפסו, עגבנייה ותבשיל פובלנו
צריך מרק ללא גלוטן ומוצרי חלב? שעועית קליפסו, עגבנייה ותבשיל פובלנו יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 166 קלוריות. אם יש לכם עלה דפנה, שיני שום, מלח ופלפל כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. מתכונים דומים: שעועית קליפסו עם בייקון, אורז ושעועית קליפסו, ו שעועית קליפסו שוקולד (רמיקס).
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה מוסיפים שמן זית. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל, השום, עלה הדפנה והוק חזיר; מבשלים 5 דקות.
מוסיפים את השעועית ומערבבים פנימה את הכמון, הצ 'יפוטלים, הצ' ילי, העגבניות והכוסברה; מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות את השעועית על ידי 1 אינץ ' ולהביא אותו לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהשעועית רכה, בערך 1 שעה.
הסר את עלה הדפנה וזורק; קוטפים את הבשר מהלם החזיר, משליכים את העצם ומחזירים את הבשר לסיר. טועמים אותו ומתאימים את התיבול.
מגישים עם טריזי ליים לקישוט.