תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית של בוש השראה & סטייק פינטו מרק הכופתה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 147 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו מחית עגבניות, שמן canolan, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו שעועית פינטו / מרק חזיר, מרק שעועית פינטו של פפסיטו, ו מרק שעועית פינטו מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור כופתאות: בסיר בגודל בינוני מעל חום בינוני גבוה לשפוך 1 כפית שמן קנולה. ברגע חם, להוסיף תירס. מערבבים ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
יוצקים חלב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
תן להתבשל במשך 1 דקה. כבה תנור, להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
מניחים חמאה, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית; לאפשר תערובת לעלות לטמפרטורת החדר. לאחר מכן השתמש מצורף ההנעה עבור מערבל חשמלי או מערבל יד כדי שוט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים תירס מקורר / תערובת חלב לקערה ומתמזגים עם חמאה, אבקת אפייה ותערובת מלח. באמצעות מיקסר על מהירות איטית, בהדרגה להוסיף קמח תירס וקמח עד התערובת יוצרת לבצק, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
הסר בצק ממיקסר, למקם על הדלפק נקי. ללוש בצק עד רך, לא צריך להיות דביק או יבש. לעטוף בצק פלסטיק במקום במקרר. עבור סטייק: סטייק העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6 סטייקים של 8 אונקיות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מניחים סיר רחב על חום בינוני; מוסיפים 2 כפיות שמן קנולה. לאחר ערפל מתחיל לעלות מן הסיר, להשתמש מלקחיים כדי למקם בזהירות סטייק לתוך סיר. לטגן עד חום זהוב עמוק. באמצעות מלקחיים להסיר סטייק, להפריש על צלחת כדי להתקרר. למרק: לשמור על תנור על.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
6 סטייקים של 8 אונקיות
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מניחים בצל, שום, צ ' ילי וכמון באותו סיר המשמש סטייק, מערבבים מדי פעם במשך 5 דקות או עד החומרים הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
יוצקים מרק בשר בקר, מים מחית עגבניות, מביאים לרתיחה. מכסה סיר עם מכסה, להפוך את החום למטה ומבשלים במשך 20 דקות. לכבות תנור, להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
חתיכות ירקות בגודל נגיס
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
יוצקים בסיס מרק מקורר לתוך בלנדר, מחית מרכיבים עד חלקה. לאחר חלקה, לשפוך בסיס מרק בחזרה לתוך סיר, להוסיף שעועית פינטו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטו
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
הסר בצק כופתה מהמקרר, להתיר פלסטיק. משוך את חתיכות שיש בגודל גדול. אחד בכל פעם, להחזיק חתיכת בצק בכף היד שלך ולהשתמש האגודל שלך כדי ללחוץ על הבצק לצורת סירה. לאחר כל נעשים, להביא בסיס מרק לרתיחה ולאחר מכן למקם כופתאות לתוך סיר. מכסים במכסה, מבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מוסיפים סטייק, מיץ ליים, מלח וכופתאות לסיר ומביאים מרק לרתיחה. כבה את התנור. מרק מצקת לתוך קערות; לשרת אפילו כמויות של סטייק, שעועית וכופתאות.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.