שעורה, דלעת, וריזוטו שיטאקי
שעורה, דלעת סקווש, וריזוטו שיטאקי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, דלעת סקווש, מרק ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ריזוטו שעורה עם כרוב ודלורית, ריזוטו שעורה אפוי עם דלעת סקווש, ו ריזוטו פטריות שעורה ושיטאקה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב סקווש, 1 כף שמן, ו 1/4 כפית מלח; לזרוק היטב מעיל. מסדרים תערובת סקווש בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 450 במשך 25 דקות, ערבוב פעם אחת.
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות; לטחון 5 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם.
העברת תערובת פטריות לקערה; להתחמם.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת.
מוסיפים בצל; לטגן 4 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שעורה ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל נספג כמעט.
מוסיפים מרק, נשאר 1/2 כפית מלח, ופלפל; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד שעורה מכרז ונוזל נספג כמעט.
הסר מהחום; להוסיף גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה. מערבבים סקווש, פטריות, וקורנית.
יין הערה: 2008 J Lohr Riverstone שרדונה (קליפורניה, $1
האם שותף חמאתי, יפה לריזוטו שמנת מרקם זה. פירות טרופיים הערות, אגס בשל, מלון, וניחוחות וניל לשלב עבור יין שיאמץ את הטעמים העשירים בצלחת זו. -- נטליה מקלין