קושירגיל
מוכן ב24 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

שפמנון מטוגן בסגנון דלתא

שפמנון מטוגן בסגנון דלתא
שפמנון מטוגן בסגנון דלתא הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב חם, חלב, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. נסו שפמנון בסגנון דלתא, שפמנון דלתא, ו שפמנון בסגנון דרומי מטוגן במחבת (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף יחד חלב ורוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מניחים פילה שפמנון בשכבה אחת בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'; מכסים בתערובת חלב. לכסות ולהירגע 8 שעות, פונה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מערבבים את קמח התירס ואת 5 המרכיבים הבאים בצלחת רדודה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
4
בואו פילה שפמנון לעמוד בטמפרטורת החדר בתערובת חלב בתבנית אפייה 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
הסר פילה מתערובת חלב, המאפשר עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
6
פילה שפמנון Dredge בתערובת קמח תירס, מתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
7
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' לתוך גדול, עמוק יצוק ברזל או כבד חובה מחבת; חום 36
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
פילה מטגנים, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
9
הסר מתלה חוט על מחבת ג ' לירול נייר מצופה מגבת. להתחמם בתנור 225 עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.