שפמנון מטוגן בסגנון דלתא
שפמנון מטוגן בסגנון דלתא הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב חם, חלב, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. נסו שפמנון בסגנון דלתא, שפמנון דלתא, ו שפמנון בסגנון דרומי מטוגן במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פילה שפמנון בשכבה אחת בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'; מכסים בתערובת חלב. לכסות ולהירגע 8 שעות, פונה פעם אחת.
מערבבים את קמח התירס ואת 5 המרכיבים הבאים בצלחת רדודה, ומניחים בצד.
בואו פילה שפמנון לעמוד בטמפרטורת החדר בתערובת חלב בתבנית אפייה 10 דקות.
הסר פילה מתערובת חלב, המאפשר עודף לטפטף.
פילה שפמנון Dredge בתערובת קמח תירס, מתנער עודף.
יוצקים שמן לעומק של 1 1/2 אינץ ' לתוך גדול, עמוק יצוק ברזל או כבד חובה מחבת; חום 36
פילה מטגנים, בקבוצות, 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר מתלה חוט על מחבת ג ' לירול נייר מצופה מגבת. להתחמם בתנור 225 עד מוכן לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.