שפמנון עם סלסה פירות מתובל
רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם מיץ תפוחים, פירות משמשים להפיץ, כמון טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרי זנגביל פריך כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו שפמנון Cajun עם סלסה פירות, טאקו שרימפס מתובל בפהיטה עם סלסת פירות דרקון, ו סלסת פירות מתובלת בצ'ילי: בראנץ' ללא גלוטן מתוק N מתובל s {חלק 3} (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את שני הצדדים של פילה עם שמן.
שלב את כוסברה, כמון, קינמון וקיין; להפריש 1/2 כפית.
מוסיפים מלח לתערובת התבלינים הנותרת; משפשפים את שני צידי הפילה.
בסיר, לשלב את הפרי הטרופי, מיץ תפוחים, חומץ ותערובת תבלינים שמורה. מביאים לרתיחה; מערבבים פירות להפיץ.
הסר מהחום; תן לעמוד במשך 5 דקות.
במחבת nonstick גדולה מצופה בתרסיס בישול, לבשל פילה על חום בינוני גבוה במשך 3-4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מגישים עם סלסת פירות; מפזרים פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.