שפמנון Cajun פקאן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1010 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך גבינת פרמזן, קורנית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה נהדר. מתכונים דומים: שפמנון Cajun פקאן, שפמנון Cajun פקאן, ו שפמנון Cajun פקאן מצופה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות.מעיל צלחת אפייה רדודה עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים דגים במחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים שמן, תיבול cajun, מיץ לימון ותימין בקערה קטנה ומערבבים היטב.כפית או מברשת חצי מהתערובת על הדג.
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.